Tiems varguoliams, kurie negali nusipirkti merginos

14 Mar 2011

sexygirl_money

Šiandien važiuojant traukiniu vienas vaikinukas pradėjo skųstis šiuolaikinėm panom. Kokios jos blogos ir kaip joms tik vyrų piniginės bei prabangios mašinos rūpi. Jei nebūtų buvę truputį smalsu, turbūt būčiau jo monologą nutraukus ir bandžius toliau žiūrėti draugus, bet šį kartą man buvo įdomu. Galvojau, gal kokią gerą dar negirdėtą mintį pasakys. Deja, apart to, ką ir taip jau milijonus kartų kitus sakant girdėjau, nieko naujo nesužinojau.

Ir ne, aš tikrai nesakau, kad kalbėdamas jis buvo neteisus. Taip, jei jūs turite bent pusę milijono kainuojančią mašiną, gražų butą senamiestyje, atostogaujate šiltuose kraštuose, nuosavoje viloje, turit savo verslą, kuris artimiausius šimtą metų tikrai bus pelningas… Jei jūs visa tai turite – panos bus jūsų. Ne viena pana, o visas būrys iš karto. Galėsite rinktis kurią tik panorėsit. Taip pat galėsit eidami į gatvę puoštis treningais [na, bent jau ne Gariūnų turbūt], grįžę namo išsidrėbti prie televizoriaus, žiūrėti kokią nors tūpą laidą, gerti alų ir laukti kol virtuvės žmogus atneš valgyti. Galėsite kiekvieną vakarą su draugais trankytis po barus, dulkinti kiekvieną sutiktą gražesnę mergą ir auginti pilvą alui. Galėsit turėti dvidešimčia metų jaunesnę ir mažiausiai dešimt kart gražesnę.

Taip, jūs be jokio vargo galite nusipirkti merginą. Taip jau yra – žmonės perkami. Visi žmonės, tiek merginos, tiek vaikinai. Yra brangesnių, yra pigesnių, tačiau nupirkti galima visus. Tereikia žinoti kainą. Ir nėra čia dėl ko skųstis – kiekvienas gauna dalykus kaip jam išeina. Tokiais būdais, kokie jam patogūs ir lengviausiai prieinami. O jei jūsų sąskaitos nepuošia keli atliekami milijonai ir į Vilnių tenka važiuoti traukiniu, o ne sava mašina, visai nebūtina virkauti nepažįstamosioms ant peties. Geriau jau pasistenkite elgtis ir atrodyti taip, kad būdamos su jumis merginos tokias smulkmenas paprasčiausiai užmirštų. Visos gal jūsų ir nebus, bet bent vieną rasti turėtumėte.

14 Responses to “Tiems varguoliams, kurie negali nusipirkti merginos”

  1. Algizz 14. Mar, 2011 at 22:48 #

    Vis dar neradau :D … Forever alone tęsiasi

    • Kaspinuotis 14. Mar, 2011 at 22:57 #

      Tai tu labiau stenkis, rasi.;D

  2. deathblow 15. Mar, 2011 at 09:48 #

    panos ieško stabilumo vyruose, ir nieko čia nepadarysi. vieną dieną pagalvojau: reikia būti su tokia mergina, kurią gali išlaikyti. aišku, tai visiška tūpa mintis, nes nenorėčiau pvz. vienas dirbti ir duoti jai pinigų viskam, kam jai reikia – čia jau kraštutinumas. bet vis tiek kažkiek tiesos yra tame, kad vyras gauna tokią moterį, kurios yra vertas pagal kišenę.

    netikiu, kad aš ką tik parašiau tokius dalykus ;)

    • Kaspinuotis 15. Mar, 2011 at 15:28 #

      Taip, iš esmės tiesos yra.:]

  3. buržujus 15. Mar, 2011 at 17:25 #

    PAPAI

  4. buržujus 15. Mar, 2011 at 21:49 #

    man neleidžia tavo wordpressas antrą kartą parašyti PAPAI

    • Kaspinuotis 15. Mar, 2011 at 21:58 #

      Jam nepatinka šitas žodis.

  5. buržujus 16. Mar, 2011 at 00:45 #

    PAPAI PAPAI

    • Piktas gnomas Arvydas 16. Mar, 2011 at 01:46 #

      Roškiskis sakė, kad čia kaspinuočio PAPAI!

      • Kaspinuotis 16. Mar, 2011 at 01:55 #

        Kaspinuotis labai tokių norėtų, bet deja, čia ne jo.:/

  6. teisusis 18. Mar, 2011 at 18:33 #

    Nors man paciam, pavyko merga nusitvert be pinigu ir visada traugdavau daug ju, bet vistiek ji mane pasirinko del to, kad zino jog laisvai galiu apsipiniguoti jai reiktu. tai nenorom vistiek reikia pritarti :(

    bet bent jau as nenuperkamas vien papais ! netgi karta masciau, kad pilnai galeciau susituokti su tiesiog protingu moters balsu sklindanciu is kompo, bile kad protinga butu, o jau del sexo tai pofik. ir net vaikus galima isnuomotoj gimdoj padaryt hahaha, po to agintume kartu su moters balsu is kompiuterio sunu ar dukra kietai butu.

  7. Raganaite 19. Mar, 2011 at 20:52 #

    Dauguma vyr. giminės atstovų kelia tokia problemą. Tik jos nesprendžia…o tik dejuoja, kaip bobos…O lietuvaitės, bobų nemėgsta, kaip žinia… nuo to pradėti reiktų…

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos