Pasakykit, kad patinka

8 Apr 2011

demotyvacija.lt_Facebooke-kaip-ir-Sovietu-Sajungoje-Viskas-turi-patikti

Kas per laikai… Seniau kai kas nors spirdavo į kepenis, truputį paliūdėjus būdavo galima bėgti skųstis blogan. Parašydavai kokį sarkazmo kupiną įrašą apie skriaudiką ir palengvėdavo tam kartui. Dabar gi neišeina. Didžioji dauguma tų, apie kuriuos čia būtų galima vieną kitą sakinį suregzti, dėl kažkokių neaiškių priežasčių retkarčiais apsilanko ir paskaito visas tas nesąmones. Aišku, galima būtų rizikuoti, bet gi kai kurie jautrūs – o jei pamatę ką nors, kas jiems nepatinka, supyks ir daugiau niekada niekada su manim nesišnekės? Su kuo aš tada draugausiu?

Žinoma, būdama tokia faina ir protinga, sugalvojau kaip nuo visokių netikėtų žmonių apsilankymų apsidrausti. Ėmiau ir susikūriau facebook’e fanų puslapį. Jį galite rasti blogo kairėje, iškart po temų, tiesiai virš paieškos. Arba, jei jums patogiau, apsilankyti šitokiu va adresu. Ir, žinoma, pasakyti, kad patinka. Kai atliksite visus šitus veiksmus, aš žinosiu, jog jūs retkarčiais čia užeinate ir visokius negerus dalykus, jei tik tokių atsirastų, galite pamatyti. Todėl nenorėdama nutraukti mūsų ypatingų santykių nieko nedoro ir nerašysiu. Pažadu!

Jei jūs nebijote, kad galiu parašyti ką nors nemielo, yra ir kitų priežasčių, kodėl turėtumėte paspausti mygtuką „like“. Ypač tie, kurie nepripažįsta visokiausių reader’ių, kuriuose galima užsiprenumeruoti jums patinkančius blogus. Kadangi rašau aš pakankamai retai, tai turėtų gerokai atsibosti [švelniai pasakyta] kas kažkiek laiko tikrinti ar tik Kaspinuotis ko nors naujo nepaskelbė. O facebook’u, manau, naudojatės jei ne visi, tai dauguma, ir puslapį refresh’inat pakankamai dažnai, kad tie naujieji įrašai sienoje nepasimestų.

Jei jums nesvarbu, ką galiu apie jus pasakyti ir žinote kas per daiktas yra reader’is, vistiek paspauskite tą kvailą mygtuką, kad patenkintumėte mano ego.

2 Responses to “Pasakykit, kad patinka”

  1. skirtumas 08. Apr, 2011 at 12:00 #

    like like like like like like like like like like like like like likelike like likelike like likelike like like

    Šitą gi… nieko ten apie feisbukę neradau kur virš „search“ ir po „temos“… Bet užtai pačioj apačioj yra…. Tai va… ar aš blogai ieškau?

    like like like like like like like like like like like like like likelike like likelike like likelike like like

    • skirtumas 08. Apr, 2011 at 12:11 #

      Wajezus koks lameris. jau radau. Pas mane yra toks adinas „no Script“ vadinasi. Ans bai default visu skriptus disaiblina. Tai eneiblinausi.

      LIKE!!! ;)

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos