Stylish Blog Award

25 Jan 2011

231100087_f08b3e9ca8_b
(Sittipun Chaitherdsiri nuotrauka)

Žinau, nepatikėsit, nes aš pati praėjus dviems dienoms vis dar netikiu ir nesuprantu kas čia atsitiko. O atsitiko taip, kad gavau apdovanojimą. Ne bet kokį – Stylish Blog Award. Apdovanojimus aš žinoma mėgstu, ypač kai jie iš tokių visiems gerai žinomų blogerių kaip piktas gnomas Arvydas ar reiškinių kaip Pipedija [hehe, esu tokia nuostabi, kad gavau net iš dviejų!]. Neklauskit manęs kas čia per apdovanojimas, nes aš ir pati gerai nežinau, težinau, kad gavus apdovanojimą reikia išduoti iš ko jį gavai, visam pasauliui iškloti septynis faktus apie save ir perdavus apdovanojimą kažkam kitam pranešti jam ar jiems tą nuostabią žinią.

Susilaukus tokios didžiulės garbės turbūt turėčiau paskelbti visus keturioliką faktų, bet noriu išlikti paslaptinga, tai parašysiu septynis, o likusius pasilaikysiu vėlesniam laikui. Kada nors kai būsiu garsi ir visiems žinoma gal pavyks parduot kokiam žurnalistui apsimetus savo senų mokyklos laikų pažįstama.

  1. Aš dievinu ledus ir šokoladą. Ledus valgau visais metų laikais. Nors vasarą jų norisi truputį labiau, bet einant gatve per pūgą irgi visai skaniai suvalgyti galima. Be šokolado sunkiai išgyvenčiau vieną dieną. Seniau dar kilogramais valgydavau bandeles, bet Vilniuj niekur tokių skanių nerandu.
  2. Labai myliu mažus vaikus. Nieko nėra nuostabesnio nei tie aplink lakstantys, ramybės neduodantys, į akis lendantys, isterijas keliantys ir pusę savo vaikystės pražliumbiantys angeliško veido mažyliai.
  3. Mėgstu knygas. Ypač grožinę literatūrą. Dar prieš kelis metus perskaitydavau bent po vieną knygą į dieną, dabar produktyvumas sumažėjo iki vienos per savaitę.
  4. Gerai gaminu. Na, jei jau nesikuklinant, nuostabiai gaminu. Moku padaryti sumuštinius, išvirti pusgaminius, pagaminti omletą ir iškepti obuolių pyragą. Bet koks kitokio maisto ruošimas baigiasi maža katastrofa ir pažadu sau laikytis saugiu penkų metru atstumu nuo virtuvės.
  5. Viską pramiegu. Kai sakau viską, tai ir turiu omeny viską – paskaitas, susitikimus, dienas ir naktis. Galiu netgi miegoti parą be jokios pertraukos.
  6. Esu labai tvarkinga. Tvarkaus nerečiau nei du kartus per metus, kai kambaryje pradeda sklisti kvapas nuo ant stalo likusių maisto atliekų, o ant grindų susikaupia centimetro storio purvo sluoksnis. Rūbus irgi skalbiu tik tada, kai vieną rytą nebeturiu ką apsirengti.
  7. Turiu talentą meluoti. Jei noriu, galiu apgauti bet ką ir bet kada. Kadangi meluoti be reikalo nėra labai gražu, dažnai fantazuoju.

Nors ir mielai pasilaikyčiau tą apdovanojimą sau, bet nebūsiu godi ir perduosiu kitiems – Reanimated, 7x ir Dieną megok.

7 Responses to “Stylish Blog Award”

  1. Dienamiegok 25. Jan, 2011 at 20:59 #

    Jei ne paslaptis – už ką? Labai keista, nes paprastai apdovanojimų negaunu, o ir šiaip nelabai kas skaito blogą :D

  2. Kaspinuotis 25. Jan, 2011 at 21:42 #

    Už tai, kad gerai rašai. Stilingai.;D Patinka man tavo blogas. Vienas iš nedaugelio, į kuriuos vis užeinu pažiūrėt ar nėra ko nors naujo.

  3. Dienamiegok 25. Jan, 2011 at 23:26 #

    ką tik mašiną sudaužiau, tai Tu bent nuotaiką kiek praskaidrinai :D

    • Kaspinuotis 26. Jan, 2011 at 17:25 #

      O. Nelaimė.:/

  4. Gigute 30. Jan, 2011 at 20:17 #

    Sveikinimai, Inga. :)

Trackbacks and Pingbacks

  1. reanimated.lt - Stylish Blog Award - 26. Jan, 2011

    […] Sakydamas, kad man patinka blogerių akcijos, nes taip skatinamas bendruomeniškumo jausmas, visai nenorėjau pasakyt, kad davai kas porą savaičių dabar rengiam po akciją. Na bet tiek to. Dalyvaujam, tai dalyvaujam. Tai va, pasirodo kažkas mano, kad aš dar ir stilingas :j Chi, chi. Num gerai, prieš naujus atnaujinau dizainą, tad dabar galima vadintis madingu, žavingu ir stilingu. Žavu, kai taip įvertina mergaitė (pamirštam tą faktą, kad mes su ja palaikom šiokius tokius ryšius). Nusišypsom už komplimentą ir pasakom ačiū niekada nemiegančiam ir visada viską pramiegančiam Kaspinuočiui. […]

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos