Tobula draugė kaip tik jums!

14 Dec 2009

3895236416_33e31c47f0_b
(CakeFace Originals nuotrauka)

Prastai jaučiatės? Problemos mokykloje? Susipykote su drauge arba draugu? Išdavė vaikinas ar mergina? Tėvai ir vėl elgiasi kaip despotai? Inga gali padėti!

Kodėl būtent Inga? Nes ji gali išklausyti jūsų skundus, nuvalyti ašaras ir apkabinti. Jai netgi patinka leisti vakarus guodžiant vis kitą draugą. Tada ji jaučiasi reikalinga. Ir šiaip – nejau gali būti įdomesnis laiko leidimo būdas? Inga puikiai supranta ir visada palaiko teiginius, jog visi vyrai kiaulės, o panos – kalės ir kūrvos. Ji tikrai žino, kaip priversti jūsų merginą jums duoti, ar kodėl ji nuo to atsikalbinėja. Taip pat ji atsako į retorinius klausimus, tokius kaip „kodėl jis man nepaskambino?“ arba „ką jis vakar veikė, kad neatsiliepė telefonu?“. Ji gali už jus nuspręsti ką daryti su atsibodusia mergina. Be to visada žino nuostabių keršto būdų. Inga mielai sutinka būti parodomąja drauge kai tėvai neišleidžia į koncertą. Dar ji sutinka kartu prisigerti kai jus skriaudžia brolis arba sesuo. Supranta, jog jūsų namai pati baisiausia vieta, kur nenorėtų būti joks sveiko proto žmogus ir ten nesiveržia. Priima pas save. Inga savo laisvalaikiu rašo visiems pageidaujantiems rašinius, nes, savaime suprantama, tai labai mėgsta. Jai patinka rašyti, nesvarbu ką ir kam. Netgi pamokas pateisinančius raštelius rašo. Su palinkėjimu per trumpą laiką tapti tokiems pat protingiems kaip ir ji. Inga mielai pabus su jumis, jei neturite kur eiti ir ką veikti. Ji keiks jūsų nesupratingus draugus, kurie jūsų niekada neprisimena, apkalbinės bendrus pažįstamus, jei tik jie kuo nors jums nusikalto. Ir dar pavaišins pica.

Jei kada nors jums skambins Inga, tai matyt netyčia. Ir jei jūsų numeriu ateis žinutė su klausimu, ar nenorėtumėte susitikti, ignoruokit. Tikriausiai ji rašė ne jums.

6 Responses to “Tobula draugė kaip tik jums!”

  1. Edvardas 14. Dec, 2009 at 19:18 #

    Turiu vieną draugę, beveik kaip Inga. Keista, bet būna tokių žmonių.

  2. Kaspinuotis 14. Dec, 2009 at 20:00 #

    Nuo šiandien bus vienu tokiu žmogum mažiau.;]

  3. Edvardas 14. Dec, 2009 at 22:20 #

    Tada sparčiai artėjame prie nulio :)

  4. justytis 15. Dec, 2009 at 18:06 #

    Aš irgi žiauriai mėgstu padėti kitiems,bet niekada nesileidžiu,kad man kas padėtų. Bet šiaip radau daug panašumų tarp savęs ir tavęs. + : )

  5. aurimasaurimas 15. Dec, 2009 at 19:06 #

    Norėčiau turėt tokią draugę :)

  6. Dramblys 15. Dec, 2009 at 20:15 #

    Inga yra daugelio draugė ( taip jie įsivaizuoja), bet ar daugelis yra Ingos draugai? Kaip matau daugiau žmonių nori gauti ir be įsipareigojimų, o duoti atgal nenori. ( nori ar nenori ,kad tau padėtų, viskas suiena į “ aš jumis nepasitikiu“)

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos