Šį kartą tai tikra meilė!

13 Dec 2008

Mielas dienoraštuk, aš įsimylėjau! Šią savaitę tai Petras, klasiokas. Esu įsitikinus, kad šį kartą tai rimta meilė. Na, tyresnė, gražesnė ir tikresnė už kitas šešiolika kur buvo prieš tai. Dar aš manau ir horoskopas man pritaria, kad jis man tobulai tinka. Ta prasme, pagal zodiako ženklą tarp vėžio ir skorpiono gali įsiliepsnoti karšta meilė. Be to, šį mėnesį man žada gerus santykius. Kaip bus dėl kito, žiūrėsim vėliau, svarbiausia juk dabartis. Tiesa, pagal meilės kalkuliatorių mūsų vardai atitinka 99%. Truputį negerai, bet juk viskas ištaisoma, taip? Artimiausiu metu dar ketinu nueit pas būrėją ir pasiklaust jos nuomonės. Bijau vėl suklyst, kaip dėl tų kitų.

Ak, pamiršau, kad beveik nieko apie jį nepapasakojau! Žodžiu, jis visai gražus, na, ne mano skonio, bet juk svarbiausia vidus, o ne išorė. Jis mielas – visada man duoda nusirašyt, protingas ir linksmas. Tiek jau to, jis nuostabus. Dievinu, kai jis būna susikaupęs, tada negaliu į jį atsižiūrėt. Dar man patinka kai jis pyksta, žinoma, jei tik ne ant manęs. Bet pats pačiausias jis kai šypsosi. Tikrai manau, jog tie jausmai, kuriuos jam jaučiu – meilė.

Dienoraštuk, tik nemanyk, kad aš, kaip kokios trylikametės, jam savo meilės neparodau. Savaime suprantama aš visada su juo pasisveikinu rytais, padėkoju, kai duoda nusirašyt. Be to, mes kartais pasišnekam. Aš paklausiu kokia sekanti pamoka arba kiek jis gavo iš kontrolinio. Ir jis visada atsako! Manau, kad tikrai jam patinku. Kartais net važiuojam tuo pačiu troleibusu. Nesvarbu, kad man visai į kitą pusę, bet dėl tokios meilės verta aukotis. Kai važiuojam kartu jis atsisėda, o aš atsistoju kur nors šalia, kad galėčiau į jį žiūrėti. Nesikalbam, nes meilei žodžių nereikia. Ir galiu pasakyt, kad prie nepažįstamų jis ne toks drovus. Tada ir jis žiūri į mane, kartais su nuostaba, bet tikriausiai stebisi kaip galėjo mane, tokią durnę, įsimylėt. Taip taip, aš žinau, kad jam patinku. Jis pats taip sakė kažkada prieš porą mėnesių. Na, ne visai taip. Man atrodo, kad jis sakė, jog esu miela, bet keistoka. Suprantu, jog tai reiškia, kad jis mane įsimylėjo, tik nedrįsta pasakyt.

Tai va. Viskas yra nuostabu, išskyrus vieną dalyką. Jam reikės išsiskirt su ta kvaile, su kuria tąsosi dabar. Nežinau, kaip jam pasakyt, kad su juo nedraugausiu, kol jis turi kitą. Ir aš žinau, kad jam bus labai sunku, tuo labiau jei ji isterikė. Bet juk jis gali tiek dėl manęs, taip? Žinoma, kad gali. Na, šiaip ar taip, aukotis turės. Viskas. Apsisprendžiau. Ryt jam viską pasakysiu, jis su ja išsiskirs ir mes būsim pora. Palinkėk man sėkmės, dienoraštuk.

P.S. Ech, kaip aš jį myliu.:]~~~~******

8 Responses to “Šį kartą tai tikra meilė!”

  1. titasas 13. Dec, 2008 at 10:16 #

    17 metų ir taip rašai :))) sakysi o man nesvarbu tavo nuomonė, bet pagalvok pati, tau jau 17, o tu dar nori darželinokiškos meilės :)))

  2. Kaspinuotis, bet ne Aurimas 13. Dec, 2008 at 13:26 #

    Jei atidžiau skaitytum, pastebėtum, kad viskas parašyta su ironija.;]

  3. Sineik 03. Jan, 2009 at 17:33 #

    Užskaitau. Puikus įrašas. :)

  4. Kaspinuotis, bet ne Aurimas 03. Jan, 2009 at 17:39 #

    Ačiū.:]

  5. NotNothing 27. Jan, 2009 at 04:53 #

    pirma pastraifa, tai super- luzau:DDD

  6. jesus 03. Feb, 2009 at 12:27 #

    o taip mažule. net susijaudinau nuo tokio ironijos pliūpsnio

  7. Pamaiwa :p 18. Apr, 2009 at 15:20 #

    Nesamone tikra :D kiek kartu taip isimylejai? :D

  8. Kaspinuotis 19. Apr, 2009 at 15:23 #

    Oi daug… Į savaitę po kartą…

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos