L2 jėga, tai visas mano gyvenimas!

14 Nov 2008

Viskas. Apsisprendžiau. Nuo šiandien būsiu užkietėjus geimerė. Žaisiu L2. Velniop miegą – naktim nebūna lago. Velniop mokyklą – levelius reik kraut. Visus jus irgi velniop. Taip ir žinokit, jei būsiu prisijungus, aš AFK. Geriau net nerašykit, tik kas penktą parą atsakymo sulauksit. Be to, visos žinutės mane nervina.

Tai va. Nežinau, ar yra norinčių, bet gal ką nors domina acc nebeegzistuojančiam beyond serve? Parduodu! Už atitinkamą adenų kiekį dar parduodu televizorių, muzikinį centrą, baldus, butą, brolį ir mamą. PC pasiliksiu, lošt reik. Už adenas galiu padaryt daug – pašokt [nu čia žaidime] ar net atsiųst ero foto! Čia jau kaip jums labiau patiks. Tiesa, dar žaidime ieškau klano, kur dalintų limonus [esu 21 lvl, spoilas] ir vaikino dar žaidime ieškau. Šitas svarbiausia! Ieškau ir draugių merginų, kuriomis apsimetinėja vaikinai. Nieko prieš susipažinti ir realybėj, bet čia tik tada, kai jau 70 lvl pasikrausiu, nes iki tol neturėsiu laiko. Ai, kadangi esu truputį iškrypus, jei su Dark Elfe parodysit papus, sumokėsiu. Nors šiaip mane labiau jaudina Dwarfai. Mielai sutinku su visais PP, jei levelis už mano bent dešimtčia didesnis. Kitaip – jokių kalbų. Visada pasirašau jei reik eit kalt RB, bet jei ir nėra norinčių, pajamu pati viena.

Tai va, tik norėjau pasakyt, kad netrukdytumėt man kai žaidžiu, nes gadinat visą reikalą. Ir norėjau pasakyt, kad L2 – jėga. Ir jei jums kas nors nepatinka, tai išsiaiškinkim kaip vyrai, eikim PVP. Su meile, kol kas ne jūsų, DJ Geimerė.

4 Responses to “L2 jėga, tai visas mano gyvenimas!”

  1. Anonimas 27. Jan, 2009 at 23:00 #

    įdomi ironija

  2. jesus 03. Feb, 2009 at 12:28 #

    va šitas tai jau lievas.

  3. Zmogelis zaides L2 17. Dec, 2009 at 18:10 #

    Epic :D Geras, gryn manas pusbrolis. Juokauju (nors nelabai :d)

  4. Kaspinuotis 17. Dec, 2009 at 18:18 #

    Spėju, daug tokių yra.;D

Leave a Reply

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos